Å kommentere på twitter

#skoleoppgave #oving3

Etter å ha lest gjennom flere av mine medstudenters gode artikler og innlegg er det flere jeg både kan tenke meg å dele og kommentere. Enkle tilbakemeldinger er absolutt enklest å kommentere direkte i en tweet, gjerne som en reply til vedkommende sin tweet om posten. Det gjør det også enklere å se hva andre har kommentert, og man får en slags oppsummering.

Skulle jeg gitt mer direkte tilbakemeldinger, ville jeg trolig ikke brukt reply, men kanskje en direkte tweet. En kommentar på selve posten er også nyttig dersom man ønsker å skrive mye eller stille mer kompliserte spørsmål. Eller flere ting på en gang.

Selv synes jeg det absolutt er stas med kommentarer på bloggen, men jeg liker bedre tilbakemeldinger på twitter. Fordi det er enklere å følge med på tilbakemeldingene, svare og dele de direkte der de er enn å skulle gå via bloggen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s