Evaluering av blogg.itfag.no (Skoleoppgave)

Da har jeg gått og meldt meg opp til flere fag ved NTNU igjen. Ett av fagene jeg har meldt meg opp i, er sosiale medier.

Den første oppgaven i faget består i å evaluere it-fag bloggen til instituttet, på http://blogg.itfag.no/.

Bloggen drives i hovedsak av studieleder Svend Andreas Horgen, men det er også innlegg fra andre bidragsytere. Normalt er det it-faglige artikler, i det minste de av litt lengre art, samtidig som det er flere korte poster, som er mer studie relaterte nyheter og praktisk informasjon.

Det er ikke en blogg for de store kontroversene eller de heteste diskusjonene, men det er en god blogg for de som er interessert i sosiale medier, it, programmering og utdanning. Artiklene og innleggene er godt skrevet, inneholder gode kilder og referanser til verktøy eller andre artikler.Bloggen er også flink til å tagge samt delvis å kategorisere innholdet som publiseres.

Bloggen linker også til studienes andre sider i sosiale media, som facebook. Det er, hva jeg kan se, ingen krysspublisering fra bloggen til facebook, eller motsatt. Artiklene kunne sikkert med fordel blitt sakjørt litt mer, både for trafikk, men også for å holde bloggen «mer oppdatert» og gitt facebook siden mer innhold og ikke bare annonseringer.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s