VS 2010 Beta 2 og TFS 2010 Beta 2

Da er VS2010 Beta 2 og TFS 2010 Beta 2 installert og klart til bruk.

Det er bare å ta av seg hatten for TFS 2010. Installasjon og konfigurasjon av TFS har siden overgangen fra SourceSafe til TFS vært mildt sagt plagsom. Nå har de kommet tilbake til enklere utgaver igjen, og det går som en drøm.

Installasjon og konfigurasjon av TFS 2010 Beta 2 ble gjort på litt over 30 minutter (Inkludert avinstallasjon av TFS 2008). Ikke at man trenger noen veiledning, men Martin Hinslewood har laget to bloginnlegg med skjermbilder hvis du trenger det. (http://blog.hinshelwood.com/archive/2009/10/20/installing-visual-studio-2010-team-foundation-server-on-windows-vista.aspx og http://blog.hinshelwood.com/archive/2009/10/20/configuring-visual-studio-2010-team-foundation-server-on-vista-in.aspx)

Eneste ulempen så langt er at jeg ikke får opprettet nye prosjekter via Visual Studio 2008 Team Explorer (selv med oppdateringen.)

Gleder meg sykt til RTM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s